Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Druk druk druk: Paneldiscussie

12 oktober 2017 om 19:30 - 21:30

Stress en drukte. Steeds meer mensen lijken er tegenwoordig last van te hebben. De snelle opkomst van e-mail, smartphones en andere moderne technologieën hebben ervoor gezorgd dat we dagelijks worden overspoeld met informatie waarmee we niet altijd raad weten.

Het Platform Levensvragen Loppersum, dat vorig jaar een reeks avonden over het levenseinde organiseerde, stelt het onderwerp drukte aan de orde tijdens twee thema-avonden in oktober.

Op 5 oktober geeft huisarts Petra van Lune een lezing over de effecten van smartphone op het brein, en waarom sociale media en smartphone-apps zo verslavend zijn. Tussendoor geeft Melson Zwerver praktische tips voor het verstandig omgaan met smartphone en sociale media.

Op 12 oktober komen drie experts aan het woord tijdens een paneldiscussie.
Bé Schollema moet in zijn functie als wethouder dagelijks grote hoeveelheden informatie verwerken en tegelijk de grote lijnen van het gemeentebeleid in de gaten houden.
Leen Kaldenberg, werkzaam in hospice De Schutse in Appingedam, heeft ruime ervaring met meditatie en andere methoden die hem rust bieden in zijn drukke bestaan.
Karin van den Berg is kindercoach en leerplichtambtenaar en heeft daardoor bijna dagelijks te maken met de effecten van moderne technologie en stress bij kinderen en hun ouders.

Beide avonden worden gehouden in de grote zaal van Wiemersheerd. Aanvang 19.30 uur. Toegang is gratis.

Het Platform Levensvragen is een samenwerking tussen huisarts Petra van Lune, Zorgcoöperatie Loppersum en de Protestantse Kerk Loppersum-Maarland.

Gegevens

Datum:
12 oktober 2017
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Tags:

Locatie

Wiemersheerd
Wirdumerweg
Loppersum,