banner_E1_a.jpg  

banner_D2_b.jpg

 

 

Hieronder staat de link naar de agenda van de Gereformeerde Wijkgemeente Loppersum en de Hervormde Wijkgemeente Maarland. In deze agenda (op de site www.pknloppersummaarland.nl) treft u de meest actuele informatie. Agenda.

 

Van de Beatrixschool hebben we de data gekregen voor het ophalen van het oud papier.

23 Januari 23 Juni
27 Februari 27 Augustus
26 Maart 24 September
23 April 22 Oktober
28 Mei 26 November
25 Juni 17 December
Afwijkende datum

In de rubriek 'Dorpsinformatie' op onze website hebben wij de agenda opgenomen van de vele activiteiten die Wiemersheerd, ’t Hoge Heem, Assieshof, Van Leeuwenhof en De Hoven organiseerd. Deze activiteiten mogen ook door inwoners van Loppersum bezocht worden. Voor deelname aan deze activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Dit staat beschreven onder elke activiteit. Voor de wekelijks terugkomende activiteiten en toneelavonden/zangavonden hoeft u zich niet op te geven. Voor de eet activiteiten en andere bijzondere activiteiten kunt u zich opgeven bij de receptie van Wiemersheerd. U kunt tijdens de activiteiten consumptie kopen in de huiskamer. Bij enkele activiteiten is de consumptie inbegrepen.

Voor vragen over alle activiteiten kunt u terecht bij Marjolijn de Haan activiteitenbegeleidster van Wiemersheerd. 0596-649600

Activiteitenprogramma november 2016

Joomla templates by a4joomla