Nieuws over de feestweek in Loppersum

Het is weer zo ver! In de week van 16 tot en met 19 september wordt de Loppersumer jaarmarkt en de kermis georganiseerd. Al sinds 1898 vindt de jaarmarkt plaats op de derde woensdag van september. Hij staat bekend als gezellige, drukke, gevarieerde markt met enthousiaste marktkooplui. Ook dit jaar is er weer en schminkdame aanwezig om kinderen naar keuze te veranderen in een vlinder, tijger of andere creatie.

Traditiegetrouw wordt tegelijk met de markt ook de Lopster kermis ingeluid. Op het marktplein kunnen zowel jong als oud dan weer genieten van attracties zoals de zweefmolen, kindermolen en het kansspel. Ook voor versnaperingen zoals oliebollen, appelflappen, zuur en kaneelstangen kunt u uiteraard terecht op de kermis.

Kinderen tot 12 jaar van de leden van de Loppersumer Jaarmarkt kunnen gebruik maken van hun vrijkaartje voor een gratis rit in een draaiende attractie en een gratis oliebol of suikerspin.

Met veel trots kunnen wij melden dat er dit jaar nog een evenement is toegevoegd. Voorafgaand aan de feestweek vindt op zaterdag 12 september, vanaf 21 uur in jeugdcentrum Flits een spetterende 70’s\80’s party plaats. Heeft u zin in een avond dansen op de beste muziek ooit gemaakt? Schroom dan niet en kom met vrienden en kennissen naar Flits!

De bewoners van verzorgingshuis Wiemersheerd krijgen dit jaar weer een heerlijke oliebol aangeboden voor bij de koffie, ook dit is inmiddels een leuke traditie geworden waar veel mensen naar uitkijken!

Zoals u ziet, voor ieder wat wils! Wij hopen u te kunnen verwelkomen op ons feest, de najaarsmarkt of de kermis!

Voor meer informatie kunt u kijken op www.loppersumerjaarmarkt.nl  

Doorkijkje Hogestraat
Jaarmarkt Loppersum