Samenwerkende kerken organiseren pinksterkerkdienst

Op pinksterzondag 20 mei organiseren samenwerkende protestantse kerken van de regio Hogeland-Oost om 10.00 uur met elkaar een kerkdienst in de Vredekerk. Het pinksterfeest leent zich goed om dit gezamenlijk te vieren met mensen uit verschillende plaatsen. Het thema van de dienst is Veelkleurig.

Voorgangers in deze dienst zijn ds. Tjalling Huisman van de Hervormde wijkgemeente Maarland en ds. Jake Schimmel uit Spijk. De samenzang wordt afwisselend begeleid door organist Ties Oldenhuis en door een muziekgroep samengesteld uit de verschillende kerken onder leiding van Anne Nijland.

Na afloop van de dienst is er nog tijd om gezellig na te praten onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade.

Aan deze dienst werken mee: de kerken van Losdorp, Spijk, Loppersum, Zeerijp, Leermens, ’t Zandt, Godlinze, Bierum, Holwierde en Krewerd. Wees welkom.