Toneelvoorstelling ‘Landhuis in Loppersum’

De aarde trilt en beeft. De mensen ook. In een landhuis in Loppersum woont een bont gezelschap mensen: een saxofonist, een mevrouw met een hondenkennel en een vlogger. Inbrekers denken dat er wel wat te halen valt. Gaat het ze lukken binnen te komen? Er komen scheuren in het huis en de boel rammelt. Dan komen de inspecteurs langs. Wat gaan ze beslissen over het huis met hun lijstjes en richtlijnen? Kunnen de mensen in het huis blijven wonen?

June, Ilva, Lieke, Tomas, Sara, Sanne, Kaj, Rosa, Sara, Lieke, Kamille, Luuk, Jasmine, Merle en Veronique spelen ‘Landhuis in Loppersum’, de voorstelling die is voortgekomen uit een theatertraining van rederijkerskamer Sappho.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken. Toegang is gratis.

Datum: vrijdag 5 juli
Tijd: 19.30-20.30 uur
Locatie: Jeugdsoos Flits, Wirdumerweg 5, Loppersum
Entree: gratis