Nieuw in Loppersum: bloemenwinkel Bloom&

Marlies Tuinstra is een nieuwe bloemenwinkel begonnen in de Hogestraat, op de plek waar jarenlang Wim Huis te vinden was. Marlies (27) werkte al een aantal jaren in de vorige winkel, maar greep haar kans toen de vorige eigenaar ermee stopte. ‘Ik heb MBO Bloemisterij gedaan,’ vertelt Marlies. ‘Bij die opleiding word je ook voorbereid op het runnen van een eigen zaak. Ik had alleen niet verwacht dat dat zó snel zou gebeuren!’

Het interieur van de winkel is flink aangepakt. ‘Ik heb al heel veel positieve reacties gehad, en het is sinds donderdag superdruk.’ En niet alleen in de zaak is het druk, want thuis heeft ze een baby van 8 maanden.

Bloom& is te vinden aan de Hogestraat 10, en natuurlijk ook op Facebook, Instagram en de website bloombinderij.nl