Sinterklaas in Loppersum

Gezien de coronapandemie heeft de Stichting Sinterklaas Intochten Loppersum besloten om de sinterklaasintocht anders te organiseren. Sinterklaas zal niet via de Wijmers Loppersum binnen komen varen, maar hij zal op zaterdag 20 november tussen 13.30 uur en 15.30 uur in het centrum van het dorp aanwezig zijn. De kinderen kunnen Sinterklaas op het Zigtermanplein en het Marktplein begroeten.

Ook winkeliers kunnen een bezoekje van de sint verwachten. Dit zal een buitengebeuren zijn, in verband met de mondkapjesplicht. De Streetband van Loppersums Harmonie zal op enkele locaties sinterklaasliedjes spelen. Verder zal de ballonnenclown aanwezig zijn.

Veiligheid bij Sinterklaas

Volwassenen moeten 1.50 m afstand van elkaar houden.
Gebruik een mondkapje als u dichtbij Sinterklaas denkt te komen.
Kinderen tot en met 12 jaar kunnen vrij naar de Sint toe lopen.

De komst van Sinterklaas naar Loppersum wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van:
De BVL Loppersum
De Eenkema Stichting
Stichting Dorpsbelangen Loppersum
Het SNS Fonds Eemsmond