Nieuwe kledingzaak Boetiek 66 aan Hogestraat

Een nieuwe kledingzaak in Loppersum voor dames en heren, gevestigd aan de Hogestraat 13. De eigenaars zijn Jetty Frankruijter en Anita Weistra. Jetty is een vertrouwd gezicht in de winkel, ze heeft namelijk jaren gewerkt in de kledingzaak Famoda.

Voor Anita is het een nieuw avontuur, zij runt de winkel in combinatie met haar baan bij de ABN AMRO. Zij is aanwezig op de donderdag en om de week op zaterdag. Beide dames houden van mode en willen graag iedereen in een gemoedelijke sfeer adviseren.

Best gedurfd om in deze tijd iets nieuws te beginnen, maar de dames zien vele kansen. De kledingstijl kan omschreven worden als casual, sportief en trendy. Te dragen bij vele gelegenheden. Voor een ieder wat wils! De naam 66 verwijst naar het geboortejaar van de eigenaren. Volgens het Lopster duo het beste bouwjaar!

Jetty en Anita zijn super trots op het resultaat: met hulp van familie en vrienden is het pandje omgetoverd tot een moderne en stoere winkel.

Op de woensdag blijft Emmy Sander-Bol het vertrouwde gezicht in de boetiek, zij was ook in de vorige winkel werkzaam. Boetiek 66 heeft op 2 september haar deuren geopend. De eerste reacties waren lovend.

Op 30 september om 19.00 uur is de officiële opening. Iedereen is welkom! Het wordt een feestelijke aangelegenheid met onder andere een modeshow. Volg Boetiek 66 op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen!

Voor nu: kom langs en laat je verrassen. Loppersum is een pareltje rijker!