De aardappelenaktie van SC-Loppersum

SC Loppersum heeft de handen ineen geslagen met Henk Landwehr van Goudgewas uit Roodeschool. Goudgewas heeft maar liefst 7.000 kilo aardappelen afgeleverd (zie foto) die komende maandag in zakken van 10 kilo huis aan huis zullen worden verkocht in Loppersum, Wirdum en Garrelsweer.

Hiervoor zijn een hoop leden actief bezig, maar ook op de sponsoren van de club uit het dorp Loppersum is een beroep gedaan.
Zij stellen hun bedrijfsbusjes met chauffeur ter beschikking, waarmee de aardappelen en verkopers door het dorp worden getransporteerd. Wij kunnen al jaren rekenen op de steun van onze sponsoren, bij deze actie, waarmee maar weer de saamhorigheid wordt aangetoond, aldus de voorzitter.

Deze verkoopacties zijn nodig omdat we de vereniging financieel gezond willen houden. En bevelen deze van harte aan. Ook de voedselbank wordt dit jaar weer bij de actie betrokken. Van ieder die wel wil doneren, maar geen aardappels wil, wordt de 10 kilo zak aangeboden aan de voedselbank.