Opening van de Lopster Kroon

Op zaterdag 31 Oktober openen Jos Stellink en Sabina Lantinga het opnieuw ingerichte Café ‘De Lopster Kroon’. Vanaf 20.00 tot 22.00 is de officiële opening en nadien gaan we met z’n allen verder om er een mooi feest van te maken.

Wij streven ernaar om weer een gezellig dorpscafé te worden waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, aldus Jos en Sabina. De Lopsters Jos (36) en Sabina (40) wonen sinds 5 jaar in het prachtige Loppersum en zijn samen met hun dochter Sanne-Fleur de nieuwe mensen op de Lopster Kroon. Nu zijn ze nog druk aan het hameren, spijkeren en schroeven alles op tijd klaar te krijgen voor zaterdag. Het is dan ook en komen en gaan van werklieden die allemaal hun bijdrage leveren aan het geheel en het is voor Jos & Sabina een hele klus om alles goed te plannen en organiseren.

Zo is de cafetaria verplaatst naar de vroegere slijterij en de slijterij zit weer op zijn oorspronkelijke plek. Naast de slijterij zal een koffiebar worden geopend waar fairtrade koffie zal worden geschonken van het Italiaanse merk Bacchi koffie (spreek uit als “Bakkie koffie”).
De keuken is volledig gestript, schoongemaakt en daar waar nodig was, vernieuwd en op nieuw ingericht zodat men weer aan alle eisen van deze tijd voldoet. Ook het café gedeelte krijgt een flinke opfris beurt.

De buitenkant zal in komende tijd worden voorzien van een nieuw laagje verf. Buiten dat zullen er nog een aantal dingen gewijzigd worden, maar dat blijft nog even een verrassing van Jos & Sabina.

Kortom De Lopster Kroon krijgt een geheel nieuwe uitstraling!

De plannen zijn ambitieus met de Lopster Kroon. We willen voor een ieder een bedrijf zijn waar je graag komt en waar er mooie herinneringen ontstaan en met een slogan ‘De Lopster Kroon waar gezelligheid een kwaliteit is’ gaat dat zeker lukken.

Op de foto van Chris Bomekamp de trotse Jos & Sabine voor het verrassende etablissement ‘De Lopster Kroon’.