Make You Feel my Love

Een prachtig lied van Bob Dylan over de kracht van liefde die alle omstandigheden overstijgt. Met name Adele heeft het nummer op de kaart gezet en miljoenen mensen geïnspireerd. Zo ook de muzikanten uit de Waardevol Leven Gemeente te Loppersum: zij wijden de kerstnachtdienst, 24 december vanaf 21.00 uur aan dit thema: “Make You Feel my Love.”

Zangleider Marjon Beukema: “Het nummer beschrijft perfect wat Kerst voor mij betekent. Kerst gaat over een onvoorstelbare en onverwachte liefdesdaad die hoop en kracht midden in een roerige wereld. God heeft Zijn liefde toen laten zien door Jezus naar de aarde te sturen en wil nog steeds Zijn liefde laten zien aan iedereen.”
De eigen muziekteams zullen de kerstnachtdienst verzorgen. Ze worden aangevuld en ondersteund door een enthousiast koor van zangers en zangeressen uit de gemeente. Oude en nieuwe liederen wisselen elkaar af en laten de Liefde voelen!

Ook die liefde ervaren? De zaal is open om 21:00 en de dienst start om 21.30 uur. Na het programma kan iedereen onder genot van warme chocolademelk met wat lekkers nagenieten van de bijzondere avond.

Van harte welkom!