De toekomst van Loppersum

Meldt u nog snel aan voor gesprekken over de toekomst van ons dorp Loppersum. Vereniging Dorpsbelangen, LopsterNijs en Bedrijvenvereniging Loppersum nodigen u van harte uit om dinsdag 5 of donderdag 7 april mee te praten over uw eigen toekomst. Waar moet dat naar toe met Loppersum na de herindeling, met het energiegebruik, met de voorzieningen, met de ouderenzorg, met de sport, met de ……..

Draag uw steentje en ideeën bij. We beginnen om 19.30 uur in het Dorpshuis Loppersum. Opgave gewenst via dorpsvisieloppersum@gmail.com met vermelding van naam en avond.
Doe mee, praat mee op een van beide avonden. Nadat de gesprekronden zijn afgerond, gaat de stuurgroep dorpsvisie verder aan de slag met het uitwerken van uw visie op de toekomst van Loppersum, de Dorpsvisie Loppersum. Het is een werkdocument waar het hele dorp bijdragen aan kan leveren. Dit document wordt aan het gemeentebestuur (en de dorpelingen) ter beschikking gesteld als uitgangspunt om met ons dorp aan de slag te gaan. Dorpsvisie Loppersum is ons document voor groei en verbetering.

We gaan er toekomstig gemeentebesturen aan houden!

samenwerking.jpg