Toneelstuk ‘Mit Mekoar’ groot succes

Toneel “Mit Mekoar” uit Loppersum had vrijdag en zaterdag j.l. een succesvol optreden in de Lopster Kroon. De klucht “Fenna het altied wat” van schrijver Henk Roede werd door de spelers voortreffelijk op de planken gezet.

Het spel speelt zich af in de wachtkamer van het ziekenhuis, Medisch Centrum Kloetenbarg. Joke de hoofdverpleging moet alle zeilen bijzetten om alle ontwikkelingen in goede banen te leiden. Dokter Hospers, die zijn vervanger moet inwerken, de directeur die als schoonmaker te werk gaat, de schoonmaker die als vervangend arts te werk gaat zijn de ingrediënten voor een fantastisch avondje toneel.

De spelers maakten er een waar spektakel van en speelden het dak van het ziekenhuis eraf, het publiek dat in grote getale aanwezig was genoot met volle teugen, er werd veel gelachen om de hilarische ontwikkelingen.

De spelers werden door het publiek op zaterdag met een staande ovatie beloond voor hun goede spel. Er werd nog lang nagepraat en iedereen keerde met een voldaan gevoel huiswaarts.