Feestje Nieuwstraat/Hogestraat

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. De Nieuwstraat is weer helemaal toegankelijk en heel mooi geworden. Reden voor een klein feestje op zaterdag 25 november tussen 10.30 en 14.30 uur, georganiseerd door de winkeliers aan de Hogestraat, met de Wereldwinkel aan de Nieuwstraat voorop.

Want met name de Wereldwinkel is blij dat de overlast voorbij is. Iedereen is de hele dag dan ook welkom voor een kop koffie. Voor de kinderen is er een grabbelton. Maar er gebeurt nog veel meer. Kapsalon De Smidse serveert snert, bij de oude Albert Heijn. Een draaiorgeltje verhoogt de feestelijke sfeer. De Readshop deelt warme chocolademelk uit en popcorn. En heel misschien is Sinterklaas wel bereid om een paar pietjes uit te lenen, voor de gelegenheid. Van Weerden rolt de rode loper uit en biedt keukensets aan voor een leuk prijsje. En zo zijn er nog meer acties en aanbiedingen, onder andere bij De Wonerie, de Guldenroede en Bij Lotte. Ook is er een kleurplatenactie met prijsjes.