Sappho speelt ‘Droomeiland’

Toneelvereniging Sappho speelt zaterdag 25 november een nieuw stuk tijdens het 150-jarig jubileum van het KPGRV, de overkoepelende organisatie van Groninger rederijkerskamers. De komische en licht absurdistische eenakter werd speciaal voor het jubileum geschreven door Jaap de Graaf, die ook de regie voert.

In het stuk zetten vijf spelers zichzelf en het publiek voor het blok. Wanneer is vol ook echt vol? Droomeiland geeft stof genoeg tot nadenken, over hoe wij omgaan met onze medemens, wat delen betekent en in hoeverre de vreemdeling hetzelfde is als jij en ik. Aan de hand van enkele heel directe vragen die het stuk oproept, kan het publiek na afloop met elkaar in discussie gaan.

Na de première zal Droomeiland in de nabije toekomst ook op andere plaatsen te zien zijn. Houd daarvoor de website van Sappho in de gaten, of Lopsternijs natuurlijk.