Workshop Schilderen met acryl en mixed media

Op woensdag 30 november geeft kunstenares Janet Edens in Boerderij De Diek’n een workshop: in een avond maak je een prachtig kleurrijk schilderij. Naast het schilderen met acrylverf kun je ook gebruik maken van andere materialen zoals acrylmarkers, stiften, pastelkrijt, sjablonen en inkten. Ontdek je eigen creativiteit tijdens deze gezellige workshop!

Je gaat schilderen op canvasdoek van 30x30cm. Je kunt kiezen uit diverse afbeeldingen om te schilderen. Bijvoorbeeld een dier, een dikke dame, een VW-busje, een pop art afbeelding, een koe etc. Er is keuze genoeg. De gekozen afbeelding trek je met carbonpapier over.

Datum: woensdag 30 november
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Prijs: € 32,50 (inclusief alle materialen, begeleiding en koffie, thee met wat lekkers)
Locatie: Boerderij De Diek’n, Dijkumerweg 2 in Zeerijp

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met Janet op via info@janetedens.nl of de website www.janetedens.nl.

Opgave voor de workshop kan via info@dediekn.nl of 0596-581199.