Sloop voormalige Albert Heijn in voorbereiding

Afgelopen week zijn de voorbereidende werkzaamheden gestart voor de sloop aan de Hogestraat 4 (voormalige Albert Heijn) in Loppersum. De komende periode zullen o.a. hekken geplaatst worden. In de week van 29 januari wordt gestart met de daadwerkelijke sloop van het pand. De sloop neemt ongeveer drie weken in beslag. Na deze drie weken wordt de locatie ingericht als openbaar gebied. Ontwerpstation Loppersum heeft het ontwerp voor de tijdelijke herinrichting gemaakt. Het gaat om groenvoorziening, bestrating en bankjes.

Op 31 januari is een inloopbijeenkomst over de tijdelijke herinrichting van de locatie. Geïnteresseerden zijn welkom in het gemeentehuis om tussen 16.00 en 17.00 uur om kennis te nemen van het plan. U kunt dan de tekeningen bekijken. De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van de gemeente Loppersum.