2016-03-19_wereldwinkel_2.jpg

Wereldwinkel viert 30-jarig bestaan

In de maand oktober viert wereldwinkel Veur Elkenain Loppersum haar 30-jarig bestaan met allerlei leuke acties en aanbiedingen. Daarnaast is er zaterdag 13 oktober de hele dag feest in de winkel en in de Petrus en Pauluskerk.

In de kerk zijn van 11.00 tot 17.00 uur allerlei activiteiten. Een Tony’s taarten en toetjes wedstrijd, muziekinstrumenten maken voor kinderen, een blenderbike waarmee je zelf je smoothie in elkaar kunt fietsen, een van onze leveranciers Barbosa komt van alles vertellen over een project in Brazilië van senora Balvina. Ook neemt zij spullen mee. Er is muziek van het Wad’n Wereldorkest en natuurlijk staat er een (h)eerlijk kopje koffie klaar.

Tony’s taarten en toetjes wedstrijd

Tony’s Chocolonely: wie kent het niet? Deze populaire chocoladerepen in veel verrassende smaken en 100% slaafvrij kun je natuurlijk zo opeten, maar je kunt er ook mee koken en bakken. Want ook in de keuken is chocola een populair ingrediënt. Van 1 tot en met 6 oktober bij wereldwinkel Veur Elkenain in Loppersum Tony’s met korting kopen en maakt u tevens kans op een prijsje.

Bakt u de lekkerste taart of creëert u een heerlijk toetje met een van de Tony’s smaken? Ga dan de uitdaging aan en doe mee aan de Tony’s taarten en toetjes wedstrijd. Op 13 oktober kunt u uw baksel of toetje inleveren tussen 11.00 en 14.00 uur in de Petrus en Pauluskerk in Loppersum. Daarna zal een jury de creaties beoordelen.

Om 15.30 uur is er een onthulling bij de wereldwinkel en aansluitend vindt de prijsuitreiking van de wedstrijd plaats door wethouder Bé Schollema.

Voor meer informatie, mail naar wereldwinkel.loppersum@gmail.com, volg op Facebook of kom gewoon langs in de winkel.

Het feest wordt mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van: PKN-gemeente Maarland, Stichting Stem, Timmerbedrijf Hans Sander, De Guldenroede, Apol installatietechniek, Hubo Loppersum, Notariskantoor Huitsing en Aristo Promotions.