Kerstmarkt Loppersum

Op vrijdag 7 december van 16.00 tot 21.00 uur en zaterdag 8 december van 10.00 tot 17.00 uur is er weer de jaarlijkse overdekte kerstmarkt in het Waardevol Levengebouw aan de Badweg in Loppersum. Zoals de vorige jaren is de entree weer gratis, evenals het parkeren van uw auto achter het gebouw waar ruimte is voor ca. 200 auto’s.

Zo’n 60 deelnemers staan weer klaar om diverse dingen te laten zien en mogelijk aan u te verkopen. Dit gaat van kaarten, sieraden, kerstgerelateerde spullen tot droge worsten. Met andere woorden: voor een ieder wat wils in een hal van 1.000 m2 die goed op temperatuur is en waar het goed vertoeven is.

Muziek

Om de sfeer te verhogen zal vrijdagavond en zaterdag Job oet Spiek aanwezig zijn met live gezongen nummers, waaronder die van Ede Staal afgewisseld met sfeervolle kerstmuziek.

Kinderen

De ouders kunnen de kinderen rustig achterlaten omdat er een stand is bij de ingang waar ze tegen een klein bedrag bezig worden gehouden met het maken van o.a. vogelhuisjes en schilderijtjes.

Verloting

Om uit de kosten te komen is er weer een enveloppenactie met honderden prijsjes. Eveneens kunt u voor 1 euro uw naam en telefoonnummer opschrijven waar 3 kerstreizen voor 2 personen naar Duitsland verloot worden. Ook zijn hier 15 waardebonnen te winnen van restaurants en andere horecagelegenheden.

Trekking stempelkaartactie BVL

Op vrijdagavond 8 december om 20.30 uur zal de trekking plaatsvinden van stempelkaartactie van de ondernemersvereniging BVL.