Kerstmarkt afgelast

De kerstmarkt die gehouden zou worden op 10 en 11 december in het gebouw Waardevol Leven is voor de tweede achtervolgende keer afgelast. De organisatie heeft het besluit met betrekking tot de besmetting van covid 19 moeten nemen. ‘We waren er zo dichtbij, maar we moeten de veiligheid wel kunnen garanderen voor zowel voor deelnemers als de bezoekers van de kerstmarkt,’ zegt voorzitter Geert Jan Reinders van de kerstmarktcommissie. ‘Ook onze vrijwilligers twijfelden en sommige gaven aan het niet te zien zitten om mee te helpen dit jaar.’

Hoewel de markt dus niet doorgaat, heeft de organisatie nog steeds behoefte aan vrijwilligers die bereid zijn om een keer een paar uurtjes mee te helpen. Zij kunnen zich aanmelden bij marktmeester Wim Hartlief, telefoon 0596-58141.

De grootste overdekte kerstmarkt in Loppersum staat nu voor het volgend jaar in de planning voor 8 en 9 december 2022.