CBS Roemte organiseert kerstwandeling

CBS Roemte heeft de traditie om een kerstwandeling te organiseren voor haar leerlingen. Dit jaar is door corona alles anders, maar Roemte houdt haar traditie in ere! Dit jaar is het niet met figuranten die het kerstverhaal uitbeelden, maar met filmpjes die te zien zijn via QR-codes.

De wandeling begint op het Henk Zigtermanplein (bij de AH) in Loppersum, daar hangt een poster met twee QR-codes: één met de route en één met een filmpje. De hele route is ongeveer 2km en als alle QR-codes onderweg worden gescand dan zullen de wandelaars het hele Kerstverhaal beleven en uiteindelijk in De Stal terecht komen.

De route hangt er vanaf woensdag 22 t/m zondag 26 december 2021. De route is vrij toegankelijk. Wel wordt alle deelnemers verzocht om zich aan de Corona-regels te houden.