Maak vrijdag kennis met OldStars tafeltennis

Tafeltennisvereniging TALO uit Loppersum start op vrijdag 1 april 2022 met OldStars tafeltennis! Hiermee biedt TALO in samenwerking met de Nederlandse Tafeltennisbond, het Ouderenfonds, de Rabobank, de provincie Groningen, het Huis van de Sport Groningen en de Zorgcoöperatie Loppersum een aangepaste tafeltennistraining voor iedereen ouder dan 55 jaar.

Het maakt niet uit of u ervaring hebt of niet, iedereen is van harte welkom om onder leiding van een gediplomeerd trainer deze laagdrempelige sport te beoefenen. Naast het trainen vindt TALO gezelligheid ook belangrijk. Onderdeel van de training is dan ook samen een kopje koffie of thee drinken en een praatje maken.

Op 1 april komt tafeltennis icoon Bettine Vriesekoop naar de Boshal in Loppersum om te vertellen over haar eigen ervaringen en waarom tafeltennis goed voor je lichaam en geest is, ongeacht leeftijd. Ter voorbereiding op deze Kick Off van OldStars tafeltennis in Loppersum willen we u van harte uitnodigen voor onze inloop op vrijdag 25 maart aanstaande tussen 10.00 uur een 11.30 uur in de Boshal in Loppersum. Wij vertellen u dan onder het genot van een kopje koffie of thee meer over OldStars tafeltennis en natuurlijk kunt u ook vast een balletje slaan!

Wilt u meer informatie over deze kennismaking of over OldStars tafeltennis, dan kunt u mailen naar info@ttvtalo.nl of bellen met Annette Noot (06-14718296) of Anja Stol (06-25262166).