Bettine Vriesekoop naar Loppersum voor kick off OldStars tafeltennis

Op vrijdag 1 april komt tafeltennis-icoon Bettine Vriesekoop naar de Boshal om te vertellen over haar eigen ervaringen met tafeltennis en waarom tafeltennis goed voor je lichaam en geest is, ongeacht leeftijd of tafeltenniservaring. Vervolgens kunt u meedoen aan een OldStars tafeltennistraining, verzorgd door de oud Europees kampioene.

Met OldStars tafeltennis biedt TALO in samenwerking met de Nederlandse Tafeltennisbond, het Ouderenfonds, de Rabobank, de provincie Groningen, het Huis van de Sport Groningen en de Zorgcoöperatie Loppersum een aangepaste tafeltennistraining voor iedereen ouder dan 55 jaar. Het maakt niet uit of u ervaring hebt of niet, iedereen is van harte welkom om onder leiding van een gediplomeerd trainer deze laagdrempelige sport te beoefenen. Naast het trainen, vindt TALO gezelligheid ook belangrijk. Onderdeel van de training is dan ook samen een kopje koffie of thee drinken en een praatje maken..

Tafeltennisvereniging TALO nodigt u van harte uit om de start van OldStars tafeltennis op 1 april tussen 10.00 uur en 13.00 uur in de Boshal te Loppersum bij te wonen. Na afloop is er voor de deelnemers een lunch. Deelname aan deze Kick Off is gratis.

Wilt u meedoen? Meld u dan aan via info@ttvtalo.nl. U kunt zich ook telefonisch aanmelden bij Annette Noot (06-14718296) of Anja Stol (06-25262166)

Kunt u niet aanwezig zijn bij de Kick Off, maar wilt u wel graag meedoen aan OldStars tafeltennis? Ook dan kunt u zich bij ons melden! Vanaf 8 april bent u van harte welkom, op de vrijdag tussen 10.00 uur en 11.30 uur in de Boshal te Loppersum voor de Oldstars training en een kopje koffie of thee.