Oldtimerrit vanaf Marktplein

Op zaterdag 15 oktober houdt de Historische Automobiel Vereniging (HAV) opnieuw een rit voor oldtimers in Loppersum. Het is inmiddels de derde keer dat deze rit wordt georganiseerd. Door corona konden de ritten van 2020 en 2021 niet doorgaan.

Vanaf 09.30 uur kan men zich verzamelen onder het genot van koffie of thee op het Marktplein voor de Brasserie. Omstreeks 10.00 uur vertrekt de stoet langs de mooie dorpen die Noordoost Groningen kent. Halverwege de tocht is er nog tijd voor een versnapering.

Aan het einde van de rit komt men weer terug op het Marktplein in Loppersum waar op eigen kosten een lunch genuttigd kan worden. De oldtimers blijven tot 15.00 uur op het Marktplein staan voor bezichtiging of foto.

Opgeven voor de rit kan bij Dirk Rosier via dirkrosier@hotmail.com.