Michiel Megens komt met ‘De Liedjesjas’ in bibliotheek Loppersum

Een jas vol liedjes, wat is dat? Een muzikaal avontuur door Michiel Megens met zijn gitaar en attributen. In de maand juli komt hij met zijn voorstelling naar drie bibliotheken van gemeente Eemsdelta.

Vergezeld door zijn gitaar komt Michiel Megens naar bibliotheken Loppersum, Middelstum en Spijk met zijn liedjesjas! Op een interactieve manier neemt hij kinderen van 2 tot 5 jaar mee in zijn verhaal. De kinderen mogen iets speciaals uit de jas kiezen. Daarna volgt een bijpassend liedje en een activiteit. Benieuwd naar dit muzikale avontuur? Kom dan maandag 1 juli tussen 15:00 en 16:05 uur gezellig langs in Bibliotheek Loppersum, woensdag 3 juli tussen 12:00 en 12:35 uur in Bibliotheek Spijk of dinsdag 9 juli tussen 15:30 en 16:30 uur in Bibliotheek Middelstum.

Aanmelden is zeer gewenst en kan via de website van de bibliotheek. Op deze pagina wordt ook gemeld wanneer een voorstelling vol zit.

Michiel Megens

Michiel Megens is afgestudeerd onderwijzer, muziekleraar en klank- en muziekregisseur. Sinds begin jaren ’80 schrijft en speelt hij liedjes en muziekvoorstellingen voor kinderen. Daarnaast is hij actief als componist, gitaarleraar, opnametechnicus en muziekproducent. Zijn muzikale voorstellingen ontwikkelt hij in opdracht van diverse organisaties, zoals peuterspeelzalen, scholen en bibliotheken.