Zaterdag opening Beweegtuin Loppersum

Op 6 juli 2024 is de feestelijke opening van het beweegpark in Loppersum, bij Assieshof. Kom jij ook?

Programma

09.45 uur: Inloop met smoothie en iets lekkers
10.00 uur: Welkom en opening door Jan Menninga, wethouder gemeente Eemsdelta.
10.30 uur: Uitproberen beweegtuin
11.00 uur: Ouder en kind Bootcamples verzorgd door: @buitengewoonfitter_eemsdelta (opgave vooraf bij inloop!) Informatie en opgave voor de beweeggroep bij beweegcoaches van Huis voor de Sport Groningen
12.00 uur Einde programma

Ben jij benieuwd welke oefeningen je kunt doen in het beweegpark Loppersum? Of wil je weten waar nog meer beweegparken zijn in de gemeente Eemsdelta? Kijk dan op beweegparkeneemsdelta.nl. Hier staan voorbeelden van oefeningen die je in de verschillende beweegparken kunt doen.