Spaar handdoeken voor Oekraïne

De inzamelingsactie van 25 februari dit jaar, waarbij bewoners van Loppersum en omringende dorpen grote hoeveelheden goederen en geld voor Oekraïne hebben ingezameld, was een enorm succes. In deze zomer is een (iets kleiner) vervolg. Want helaas, de oorlog duurt nog steeds voort.

Albert Heijn heeft een spaaractie voor handdoeken lopen. En handdoeken zijn zeker gewenst, liet Stichting De Leeuw Kyiv weten. Een simpele actie. Via een app in de telefoon spaar je vanzelf zegels. Tegen inlevering van die zegels kun je voor een klein bedrag prachtige handdoeken kopen.

Het sparen is tot 11 augustus. Tot 18 augustus kun je de zegels inleveren voor handdoeken. Dus hierbij weer een oproep aan iedereen die de mensen in oorlogsgebied wil steunen: spaar, koop en breng naar een van de twee afleveradressen in Loppersum: Stationslaan 2 en Wijmersweg 47.

Wil je niet sparen maar wel een bijdrage leveren: transport kost ook geld. Elke bijdrage is welkom: NL82 SNSB 0956 1985 89 t.n.v. Lopster Aalbeern onder vermelding van Oekraïne.

Loppersum en omgeving heeft zich op 25 februari van een mooie kant laten zien. Laten we dat weer doen.