Loppersum, als vertrekpunt van een roadtrip van een vrouw op de motor

Op zaterdag 18 juni presenteert Ingrid Vermulst haar boek: ‘Roze bikini, een roadtrip van een vrouw, die de rit van haar leven maakt’, in kookstudio Koken bij mijn Tante. De boekpresentatie zal ingeleid worden door Geert Kimpen, uitgever van Paris Books en auteur van De Kabbalist. Roze bikini, is het verhaal van een vrouw die in haar eentje op de motor van Loppersum naar Granada rijdt, haar reisavonturen beschrijft, maar ook terug kijkt op de dood van haar moeder, haar eigen kanker en de verrassende paden van de liefde. Een boek over tegenslag, je dromen waarmaken en je eigen pad bewandelen.

Roze bikini verschijnt 22 juni en is in eerste instantie via internetboekhandels verkrijgbaar. De boekpresentatie wordt gevierd met een open huis, proeverijen en kookdemonstraties in de Kookstudio. Het officiële gedeelte begint om 15.30 uur. 

Het verhaal:

Ze heeft kanker, een liefdevol gezin, een hotel dat in financiële nood verkeert, een motor in de garage en zakdoek vol rouw. En ze ontmoet hem. De onvermijdelijke. Kan je meer dan een liefdesrelatie tegelijkertijd hebben? In alle openheid? Terwijl je partner alleen voor jou kiest? Een roman over een tweede liefde tijdens de meest turbulente periode in je leven.  Als verliefd worden écht niet kan. En het toch gebeurt. 

Ingrid Vermulst schreef een hedendaagse roadtrip over een Nederlandse vrouw op een motor naar Spanje. Een vrouw die niet langer dan 80 km op de motor had gereden en nu de rit van haar leven maakt. Rijdt ze naar het huis waar haar gezin wacht of neemt ze een andere afslag?, of hoeft ze geen keuze te maken?  

Ingrid Vermulst (1968) had een succesvol wellness-hotel in Loppersum. Kreeg kanker. En werd verliefd. Haar roadtrip naar het vakantiehuis in Spanje vormde de basis voor haar eerste roman. 

2016-06-17_kokenbymijntante_logo_2.jpg