Eerste LopperSummer Beachvolleybaltoernooi geslaagd (met foto’s en video)

Twaalf deelnemende teams, heerlijk weer, veel publiek en niet te vergeten 80 kuub zand zorgden ervoor dat het allereerste LopperSummer Beachvolleybaltoernooi een groot succes was.

‘Kijk nou eens wat een klein dorp als Loppersum allemaal voor elkaar kan krijgen. Het is toch geweldig om te zien. In een tijd dat ook wij met krimp te maken hebben, is het goed om te zien dat er telkens weer mensen zijn die met nieuwe ideeën komen om de leefbaarheid op peil te houden’, zei een geboren en getogen Lopster tegen EemsmondSport.

De uitslag: 1. Kp’tjes; 2. Zandhappers 1; 3. Kaboemmm; 4. Zootje Ongeregeld; 5. Klico; 6. Zandhappers 2; 7. Cohesie Beach; 8. All in the family; 9. B.E.D.U.M.; 10. Jeugdsoos Flits; 11. Fifty Shades of Awesome 12. Awesom-O.

Het Lopsternijs-videoteam maakte de volgende reportage:

De organisatie plaatste deze video op hun Facebookpagina van het evenement:

En Chris Bomekamp maakte de foto’s: