Woensdag: e-bike toertocht

Op woensdag 2 oktober om 10.30 uur organiseert het Huis voor de Sport een gratis e-bike toertocht voor senioren (55 +). Deze tocht wordt gegeven door ervaren fietsdocenten van de fietsschool, fietsersbond Utrecht.

Startpunt is bij Brasserie Meer, waarbij onder het genot van een gratis kopje koffie met iets lekkers, de tocht doorgenomen wordt. Er zal aandacht worden besteed aan het juiste gebruik van de e-bike, er worden valpreventietips en balansoefeningen gegeven en ook wordt er uitleg gegeven over het “in colonne” fietsen.

De route gaat langs Stedum, Lellens, Winneweer, Eekwerderdraai, Oosterwijtwerd, Leermens, Zeerijp en Westeremden en heeft een afstand van rond de 38 km.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze gratis e-bike toertocht bij e.wollerich@hvdsg.nl / 06 26975208.