Succesvol kerstconcert Störmvogels in Wiemersheerd

Donderdag 12 december gaf shantykoor de Lopster Störmvogels voor een bomvolle zaal een kerstconcert in Wiemersheerd.

Vanaf het begin van het concert werd er door de aanwezigen uit volle borst meegezongen. Door de mooie kerstnummers, afgewisseld met Nederlandstalige liedjes, viel het twee uur durend optreden bij iedereen zeer goed in de smaak.

Wim de Bos ook volgend jaar dirigent

Dirigent Wim de Bos

Het bestuur van de Lopster Störmvogels is zeer verheugd te kunnen mededelen dat zij met dirigent Wim de Bos wederom tot evereenstemming zijn gekomen om de goede samenwerking ook in het komende jaar voor te zetten.

Wim de Bos ziet nog steeds progressie van het koor en hecht zeer veel waarde aan een goede samenwerking met het bestuur en het koor.

Foto’s: Menne Tillema