NLdoet: Maak de moestuin van Fivelstee startklaar

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Zorgboerderij Fivelstee aan de Stedumerweg 7 heeft een grote moestuin waar de deelnemers aan de dagbesteding groenten en fruit verbouwen. Voor het komende seizoen is weer een grote hoeveelheid compost geregeld die over de tuin verspreid dient te worden. Ook kan er nog een aantal fruitbomen geplant worden, en onkruid verwijderd.

Onze deelnemers doen zelf veel, maar dit is echt een hele grote klus waar we graag wat hulp bij willen! Wie helpt onze deelnemers mee om de tuin weer startklaar te krijgen voor seizoen 2020? Voor koffie/thee/eten/drinken wordt gezorgd. Informatie over aanmelding is te vinden op de NLdoet website.