6 weken bokstraining met Boxing Bootcamp

Dijkema Bootcamp is inmiddels een jaar actief in Loppersum. Naast de bootcamptraining op woensdag op het schoolplein van de Roemte komt er per 21 januari een nieuwe les bij op de vrijdag: Boxing Bootcamp.

Wat is Boxing Bootcamp?

De Boxing Bootcamp is een explosieve training waarbij je je lekker kunt afreageren en waarbij je leert over verschillende bokstechnieken. Onder leiding van de trainer ga je aan de slag met verschillende oefeningen en technieken. Met boksmaterialen gaan we bij deze training tot het uiterste. Dit geeft een enorme energieboost! Maak je hoofd leeg, zet je zorgen aan de kant en sla je stress K.O.

Wanneer?

De zesweekse cursus zal plaatsvinden op de vrijdagen om 18.45 uur in Westeremden (Abt Emoschool) en 20.15 uur in Loppersum (Roemte). Het betreft de volgende data:
Les 1: vrijdag 21 januari
Les 2: vrijdag 28 januari
Les 3: vrijdag 4 februari
Les 4: vrijdag 11 februari
Les 5: vrijdag 18 februari
Les 6: vrijdag 25 februari
Elke les kost 1 strip van je strippenkaart (of gratis indien je een abonnement hebt). Wil je meedoen dan is de voorwaarde dat je minimaal 5 van de 6 lessen aanwezig bent. Je kunt een strippenkaart van 6 strippen aanschaffen voor € 45,-.

Geef je snel op via dijkematraining@gmail.com, tel: 06 46 19 25 98 of kijk voor meer informatie op dijkematraining.com/.