Wandel mee in de Nationale Diabetes Challenge

Vanaf 2 mei gaat in Loppersum de Nationale Diabetes Challenge van start: 20 weken samen wandelen onder professionele begeleiding.

Wandel vanaf 2 mei samen met andere inwoners in Loppersum onder professionele begeleiding. Het is niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen train je voor een wandelafstand van 3, 5 en 10 kilometer. Deelname is voor alle inwoners van de gemeente Eemsdelta en is voor iedereen gratis.

In Loppersum start de groep vanaf 2 mei elke maandag om 12.00 uur. De wandeling duurt tot ongeveer 13.00 uur. De startlocatie is station Loppersum aan de Stationslaan 8. Aanmelden voor de wandeltochten kan via beweegcoach Kirsten Pheifer, via telefoonnummer 06-83134875 of via e-mailadres: k.pheifer@hvdsg.nl.

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast nog gezellig. Daarnaast krijg je voorlichting over gezond leven waardoor je actief werkt aan je gezondheid.