Volg vrijdag de presentatie parlementaire enquête gaswinning

Op vrijdag 24 februari wordt het eindrapport van de parlementaire enquête gaswinning aangeboden aan de Tweede Kamer. De parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen heeft onderzoek gedaan naar de besluitvorming over de aardgaswinning, aardbevingen, schadeafhandeling en versterking in Groningen. De commissie trekt conclusies en doet aanbevelingen voor de toekomst.

Voor velen is dit een belangrijke en emotioneel beladen dag; de afsluiting van een uitgebreid onderzoek naar de waarheid over de gaswinning in Groningen.

Waar kun je de presentatie volgen? De presentatie van het rapport is vrijdag vanaf 12.00 uur live te volgen via de livestream van de Tweede Kamer en de app Debat Direct. Daarna is er een persconferentie. 

Wil je graag samen met anderen kijken en erover doorpraten?

Dan kun je vanaf 11.30 uur terecht bij twee locaties in Loppersum:

Op beide plekken is er koffie en iets lekkers.

Foto: Tweede Kamer