Wandel mee met de Nationale Diabetes Challenge

Bent u op zoek naar een manier om fitter te worden, meer energie te hebben en uw diabetes onder controle te krijgen of zelfs te voorkomen? Doe dan mee aan de Nationale Diabetes Challenge! Deze challenge gaat op 8 mei van start.

Uit onderzoek blijkt dat wandelen zorgt voor betere bloedsuikerwaarden en dat veel mensen daardoor minder medicijnen nodig hebben. Bovendien zorgt wandelen voor meer energie, een betere conditie en gewichtsverlies, waardoor u lekkerder in uw vel zit.

Bij de Diabetes Challenge wandelt u niet alleen, maar u wordt begeleid door professionals en samen met anderen in een groep beweegt. Hierdoor wordt bewegen niet alleen leuker, maar ontmoet u ook nieuwe mensen. Meedoen is dus niet alleen goed voor uw gezondheid, maar ook gezellig.