Maak hartjes voor Valentijnsdag

Wilt u iemand een hart onder de riem steken? Moet u hoognodig een bezoekje brengen? Wilt u samen met uw buurt iets maken of misschien met uw gezin of familie? Help dan mee om hartjes te maken voor het Hartjesfestival op 14 februari!

Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde, en willen we het hartjes laten regenen in Eemsdelta. Dat willen we doen door hartjes uit te delen. Inwoners ontvangen op verschillende plekken in Eemsdelta een hartje en kunnen die vervolgens geven aan iemand die hen lief is, of om iemand een hart onder de riem te willen steken, of om zomaar een beetje aandacht te geven. Natuurlijk mag het hartje ook zelf gehouden worden. Maar, de hartjes moet eerst gemaakt worden en daarvoor doen we een beroep op u!

Door bijvoorbeeld een hartje te haken, tekenen, breien, schilderen, kleien of een gedicht te maken. Dit kan gewoon thuis op de bank, maar kan ook gezellig tijdens de koffieochtend in een dorpshuis, op de dagbesteding, op school, met een knutselclubje of samen met de kinderen thuis.

U kunt uw hartje(s) inleveren op donderdag 8 februari tijdens de Huiskamer van Loppersum in het Dorpshuis van Loppersum. Daar kunt u tevens aangeven of u zelf een hartje wilt weggeven.
Dus kom op, laat je hart spreken!