Banenmarkt Hotel Spoorzicht & Spa

Hotel Spoorzicht & Spa nodigt geïnteresseerden hartelijk uit voor de banenmarkt op zaterdag 9 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens deze open dag biedt het hotel potentiële nieuwe collega’s de kans om in een informele sfeer kennis te maken met het team en een exclusief kijkje achter de schermen te krijgen.

Het hotel is op zoek naar enthousiaste kandidaten voor diverse functies, waaronder huishouding, technische dienst, ontbijtmedewerker, receptiemedewerker en bediening. Er is ook de mogelijkheid om te informeren naar combinatiebanen.

Bezoekers kunnen onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers meer te weten komen over de werkzaamheden en de sfeer proeven van Hotel Spoorzicht & Spa. Het team kijkt ernaar uit om geïnteresseerden te verwelkomen en de mogelijkheden binnen het hotel te bespreken.

Kom langs op zaterdag 9 maart en ontdek of Hotel Spoorzicht & Spa jouw nieuwe werkplek wordt. De koffie en thee staan klaar!