Ledenwerfactie Zorgcoöperatie

Zorgcoöperatie Loppersum is gestart met een actie om meer mensen, vooral jongeren, te bereiken. Binnenkort ontvangen vrijwel alle inwoners van Loppersum een envelop in hun brievenbus met daarin een brief, een folder en een opgaveformulier.

Zorgcoöperatie Loppersum is een dynamische organisatie die zich inzet voor alle inwoners vanaf 18 jaar in Loppersum. Samen kunnen we voor elkaar zorgen en de onderlinge solidariteit vergroten, van jong tot oud. Als lid van de coöperatie ben je bereid om hulp te bieden én te ontvangen.

In een tijd waarin de zorgsector steeds meer onder druk staat en er bezuinigingen plaatsvinden, wordt een groter beroep gedaan op familie, buren en bekenden. Maar ook kleine gebaren maken een verschil. Een beetje aandacht voor een eenzame buur of even een boodschapje doen voor iemand: het kan door iedereen worden gedaan.

Vul het opgaveformulier in dat je binnenkort ontvangt en leg het klaar voor de vrijwilliger die de papieren komt ophalen. Natuurlijk kun je ook het contactformulier op de website van de Zorgcoöperatie invullen. Samen bouwen aan een hechtere gemeenschap waarin we elkaar ondersteunen en versterken. Doe jij ook mee?