Meer Zomer bij Brasserie Meer

Met heel veel trots presenteert Brasserie Meer dit jaar Meer Zomer. Een onvergetelijke zomer waarin u nog meer kunt genieten van hopelijk het weer en natuurlijk van elkaar. Want wie wil nou niet Meer Zomer?

We willen graag voor het dorp een gezellige ontmoetingsplek bieden waar je terecht kunt voor een praatje, lekker en goed eten en af en toe een gezellige borrel. Ook deze zomervakantie willen we kijken of we dit kunnen bieden en daarom presenteren we: “Meer Zomer”. Meer Zomer is ontstaan uit een idee om nog meer voor het dorp en omgeving te kunnen bieden, juist in de periode waarop we weer gezellig een lange zomeravond op het terras kunnen spenderen.

Op 12 en 13 juli trappen we af met een Schnitzelavond. We bieden dan verschillende schnitzels aan: de klassieke Wienerschnitzel, Zigeunerschnitzel, Schnitzel met champignonroomsaus of pepersaus en de Schnitzel Hawaï.

Op 20 juli bereiden onze chefs een heerlijk 3 gangen verrassingsmenu.

Op 26 en 27 juli brengen we een ode aan de burger meester kar met Burgers & Meer. De dubbele smash burger staat natuurlijk op het menu, net zoals de kipburger met yoghurt dille saus, de Mexicano burger mag natuurlijk ook niet missen en we serveren ook nog andere burgers.

3 augustus gaat de BBQ aan want dan hebben we een Pirri Pirri avond waarbij u kunt genieten van een halve of hele kip Pirri Pirri van de Grill.

Op 9 en 10 augustus hebben we een onbeperkt spareribs avond, want ook deze kan natuurlijk niet missen bij ons. U kunt de spareribs bestellen als zoet of pittig!

17 augustus serveren we een T-bone steak van 500 gram met chimichurri voor de echte steak liefhebbers.

Als laatste sluiten we af op 24 augustus met een Tapas avond. 6 gangen tapas serveren we deze avond en voor de liefhebbers hebben we ook heerlijke sangria.

Ook hebben we de hele zomervakantie periode op donderdagavond een cocktailavond, alle cocktails kosten dan €7,00

We hopen jullie allemaal een avond te zien om er een onvergetelijke zomer van te maken!