Tante Muis

Het huis van Tante Muis

 ‘Mag ik vandaag naar Tante Muis?’, een vraag die veel ouders al horen van hun kinderen. In de afgelopen anderhalf jaar hebben verschillende  kinderen hun weg gevonden naar ons dagverblijf Het Huis van Tante Muis in Loppersum. Of anders gezegd hebben ouders van deze kinderen ontdekt dat er kinderopvang wordt aangeboden op een hele flexibele en huiselijke manier. Een manier van kinderopvang die past bij deze tijd. Betaalbaar, flexibel, korte lijnen en een open huiselijke sfeer zijn de sterke punten van ons dagverblijf. Steeds op zoek naar verbetering om zo dicht mogelijk bij de wensen van ouders te komen zonder aan de kwaliteit van opvang af te doen. Het team bestaat momenteel uit 4 enthousiaste groepsleidsters, allemaal gedreven om er elke dag iets moois van te maken.

 Het Huis van Tante Muis: een plek waar een kind zichzelf kan zijn, zich veilig voelt, zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo in een veilige uitdagende omgeving. Een plek waarvan je gelijk denkt: leuk om een dag te zijn! Er is elke dag genoeg te beleven. Er zijn de ene dag volop vriendjes om mee te spelen en de andere dag is het lekker rustig. Door de flexibiliteit ziet elke dag er anders uit en toch herkenbaar. Er wordt volop gebruik gemaakt van de tuin, kliederen in de zandbak of je verstoppen in het mooie huisje. De buitenhuisjes zijn constant bezet met goed ingepakte slapende baby’s.

Aangezien koning Winter weinig van zich laat horen en zien en de sneeuw alweer gesmolten is, zijn we dit jaar begonnen met het thema Water! Buiten met laarzen in de plassen stampen, binnen spetteren bij de watertafel en wist je dat we zelfs in de winter prima kunnen zwemmen? We leren liedjes over de regen en druppelen met verf de mooiste regenbui. Aan het eind van de maand is het water veranderd in sneeuw en ijs…en deze periode zijn we druk bezig met het maken van hartjes voor de allerliefste Valentijn… 

 Er is plek voor twee groepen van maximaal twaalf kinderen van 0 tot 4 jaar en er kan voor- en naschoolse opvang geboden worden voor oudere broertjes en/of zusjes wanneer zij in Loppersum naar school gaan. Ook kunnen zij in de vakantie de hele dag meekomen. Doordat je per maand de uren opvang die je nodig hebt kunt doorgeven betaal je nooit teveel. Ideaal voor mensen met wisselende werktijden Ook kan een kind twee of drie korte dagdelen komen spelen. Hierin kijken we samen welke dagdelen  geschikt zijn.

Liever een gastouder of een combinatie? Dat kan! Uiteraard regelen we met alle plezier gastouderopvang voor uw kind(eren). Beide vormen van opvang bij Tante Muis geven recht op de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Kijk voor meer informatie over de kinderopvangtoeslag op www.toeslagen.nl.  

Heb je belangstelling of vragen dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 0596-573443 of email info@tantemuis.nl. Kijk ook eens op www.tantemuis.nl.