Jaap Kiewiet bij Reinders

Jaap Kiewiet versterkt team Schildersbedrijf Reinders

Sinds kort is het team van Schildersbedrijf Reinders uitgebreid met Dhr. Jaap Kiewiet, voor velen geen onbekende aangezien hij jarenlang een eigen schildersbedrijf heeft gehad in Loppersum. 

Jaap zijn hoofdtaak is het klantenbeheer. Vooral aan de hand van taxatierapporten van de NAM bezoekt hij mensen die schade hebben en spreekt met hen exact door wat de mogelijkheden tot herstel zijn. Hij geeft daarbij advies over technieken en materialen. Tevens verzorgt hij de planning, is aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden en doet de nazorg.

Jaap Kiewiet heeft een schat aan ervaring in het schildersvak. Zowel op technisch, organisatorisch als praktisch gebied. Hij vertelt:” Ik ben lange tijd werkzaam geweest als bouwkundig opzichter bij de EGD, nu Essent. Het organiseren en controleren van het schilderwerk was daar een van mijn hoofdtaken. Eind jaren ’90 ben ik na een reorganisatie mijn eigen schildersbedrijf begonnen met uiteindelijk zeven man in dienst. Per 1 januari van dit jaar ben ik definitief gestopt. We hebben ons bedrijfspand in Loppersum verkocht en mijn vrouw en ik wonen nu met veel plezier in mijn geboorteplaats Appingedam.”

”Gerry Reinders benaderde mij voor een functie als uitvoerder en adviseur en ik zag daar een leuke nieuwe uitdaging in. In een snel groeiend bedrijf komen er natuurlijk heel veel dingen om de hoek kijken. Ik probeer op tal van gebieden te adviseren en te wijzen op bijvoorbeeld de noodzaak van een perfecte offerte en after sales.”

Groningse nuchterheid en realisme kenmerken Jaap. Hij vindt het echter wel leuk om nog even te melden dat ”Eigenlijk op deze manier de cirkel weer rond is, want Gerry heeft als leerling schilder bij mij het vak voor een groot deel geleerd. Mooier kan het niet toch?”

Schildersbedrijf Reinders maakt de afgelopen jaren een explosieve groei door. Eigenaar Gerry Reinders:” Momenteel zitten we al op 12 werknemers. Jaap Kiewiet is met al zijn ervaring denk ik voor ons de juiste man op de juiste plek.”

Onlangs lanceerde het bedrijf ook een compleet nieuwe website (www.schildersbedrijfreinders.nl) en twitter- en facebookpagina om optimaal te kunnen communiceren.