Hoe besteedt u uw geld van de Tijdelijke regeling voor waardevermeerdering?

Achter de schermen wordt een particulier initiatief ontplooid om te kijken naar mogelijkheden in plaats van belemmeringen rondom gezamenlijke installatie van zonnepanelen op een geschikte plaats, in coöperatief verband. En ja: daarbij kijken we zelfs (of vooral?) naar de mogelijkheden om een uitzonderingspositie te krijgen op de haagse regels. Afijn: even geduld aub. In de eerste week van december kunnen we naar verwachting een volgend stapje zetten. Houd in die week Lopsternijs in de gaten. 

 
Via krant en radio bereiken u de nodige verleidingen om uw €4.000 uit te geven. Heel begrijpelijk.
Toch is uw huis mogelijk prima geïsoleerd, is uw CV-installatie nog niet zo oud of zijn er andere redenen om te denken aan zonnepanelen. 
Hoe dan ook: het schrikbeeld kan zijn dat er ineens overal in Loppersum zonnepanelen op daken worden geknutseld. Niet altijd even mooi of optimaal neergelegd, allerlei verschillende soorten en iedere particulier moet opnieuw een wiel uitvinden.
Wat misschien veel interessanter is dat we samen, in coöperatief verband, een boerenschuurdak volleggen en onze daken en straten mooi houden. Maar: dat heeft de nodige belemmeringen en haken en ogen, vooral op het gebied van regelgeving rond BTW etc.

Strekking van dit bericht: wacht nog heel even met uw besluit om uw €4.000 te besteden.

 

IMG_20130413_154659.jpg