Bootcamp in de Boshal

Workout Legends komt naar Loppersum. In de Boshal organiseert Workout Legends uit Ten Boer een indoor-bootcamp op 1 december van 20.00 tot 21.00.  Bij voldoende animo komen ze wekelijks terug.

Workout Legends biedt groeps workouts aan die voor iedereen toegankelijk zijn! Leeftijd en sportervaring speelt geen rol om deel te kunnen nemen. Jij kunt mee trainen op jouw eigen niveau!. Ben jij benieuwd hoe de workouts eruit zien? Meld je dan aan via de facebookpagina https://www.facebook.com/events/1659850340966208

Sayem Ayet Kralfa, bied samen met zijn compagnon Hessel Veltman sportdiensten aan in de noordelijk gelegen dorpen. Sinds een half jaar is het bedrijf officieel en heten ze “Workout Legends”. Het concept is om sportdiensten als Bootcamps en Personal training aan te bieden in de dorpen waar dit schaars is. Vaak willen mensen wel graag sporten maar niet perse bij een “ouderwetse” vereniging. Wij brengen dan de gezondheids fitness in de vorm van Bootcamps naar de dorpen toe.

De eerste training in Loppersum zal plaatsvinden op dinsdag 1 december van 20:00-21:00. Bij voldoende animo zullen wij wekelijks terugkomen.

Kijk ook eens op de facebook pagina voor Loppersum: https://www.facebook.com/events/1659850340966208/ of op de de pagina van het bedrijf zelf: https://www.facebook.com/workoutlegendsofficial/