Jubileumconcert Loppersums Harmonie

Op 28 November a.s. is afsluiting van het jubileumjaar van Loppersum’s Harmonie. 2015 Was het jubileumjaar voor de fanfare uit Loppersum. 5 September was er het openluchtconcert met Pe Daalemmer, Rooie Rinus en Alina Kiers. Ondanks het bar slechte weer toch een overweldigend succes.

Maar dat was voor de vereniging nog niet het einde van hetfeestjaar. Meteen werd er weer druk geoefend en plannen gemaakt voor een afsluitend jubileumconcert/najaarsconcert. Het belooft een bijzondere avond te worden daar oud leden van de vereniging zijn uitgenodigd en wanneer die het leuk vinden kunnen ze ook nog mee spelen tijdens het concert.

’s Middags zullen leden en oud-leden al samenkomen voor een reünie en natuurlijk alvast samen oefenen voor het concert ’s avonds.

Komt allen om het resultaat de zien maar vooral te horen op zaterdag 28 november  in de Vredekerk aan de Burg. vd Munnikstraat 16 te Loppersum, aanvang 19.45 uur. De entrée is gratis.

Nb. Ben je oud lid maar ben je nog niet benaderd en heb je je nog niet aangemeld? Stuur een mail naar jubileumcommissie@loppersumsharmonie.nl en meld je alsnog aan.