Kerstmarkt 2015

De Grootste Overdekte Kerstmarkt van het Noorden wordt dit jaar voor de 27e keer gehouden op vrijdag 11 December en zaterdag 12 December in het Gebouw van Waardevol Leven aan de Badweg in Loppersum. Het is de organisatie wederom gelukt om de hele zaal vol te krijgen met maar liefts 65 standhouders.
 
De Grootste Overdekte Kerstmarkt van het Noorden is meestal de eerste in een lange rij kerstmarkten die in de gehele provincie worden georganiseerd. Alle jaren is er een toenemende aantal bezoekers geweest. Het grote voordeel van de kerstmarkt in Loppersum is dat de bezoekers in een grote verwarmde hal komen waar het zeer goed vertoeven is.
 
Was het in het verleden zo dat de bezoekers met nat weer bijna niet schoon konden uit stappen uit hun auto dit jaar kunnen wij een extra service geven in de vorm van een geasfalteerde parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw waar ca. 350 auto ‘s kunnen staan.

 
De organisatie, bestaande uit Geert Jan Reinders, Wim Hartlief, Kees Visscher en Harry Klevering, heeft kosten noch moeite gespaard om de kerstmarkt wederom tot een succes te maken samen met de vele vrijwilligers en verkeersregelaars. Ten aanzien van de verkeersregelaars willen wij u verzoeken de aanwijzingen van deze mensen op te volgen zodat u veilig op u plaats komt. De entree en het parkeren is zoals gebruikelijk geheel gratis en de consumpties kunnen genuttigd worden in een ruime foyer tegen zeer schappelijke prijzen. 
 
Op vrijdag gaat de zaal open voor het publiek om 16.00 uur. Verder is er ’s avonds om 20.30 uur de trekking van de stempelkaartenactie van de Bedrijven Vereniging Loppersum. Verder zal er een optreden zijn van : Loppersums Harmonie. Op zaterdag is de zaal open om 10.00 uur. Vanaf 13.00 uur geeft Shantykoor de Störmvogels een drietal optredens van ca.20 minuten.
 
Om 16.00 uur is de trekking van de verloting waarna de markt om 17.00 uur sluit. Zoals u ziet zijn er kosten noch moeite gespaard om deze kerstmarkt weer tot een succes te maken.