Heerlijke banketstaven van het Oranje Comité

Maandagavond 14 december mag u één van de vele vrijwilligers aan de deur verwachten voor de verkoop van deze banketstaven. 1 staaf kost u €3,50, voor 2 stuks betaald u €6,-.In tegenstelling tot voorgaande jaren zal het Oranje Comité dit jaar geen sinaasappelen verkopen. Het Oranje Comité heeft ervoor gekozen om de sinaasappelen in te wisselen voor vers banket uit eigen dorp(!). Bakkerij Marinus maakt speciaal voor het Oranje Comité overheerlijke banketstaven.

Het Oranje Comité is ook dit seizoen weer van plan een fantastische Koningsdag met u te vieren. Met de nieuwe eigenaren van de Lopster Kroon zijn reeds afspraken gemaakt over het aan te bieden programma aldaar en ook voor het programma op het Marktplein is al veel werk verzet. 

De festiviteiten die jaarlijks worden georganiseerd kosten geld en daarom hoopt het Oranje Comité dit jaar met de banketstaven een goede start te maken.

Indien u niet thuis bent op maandagavond 14 december maar wel het Oranje Comité wil steunen door middel van de aankoop van één of meerdere banketstaven dan kunt u deze bestellen via info@ocloppersum.nl, over de aflevering neemt men dan contact met u op.