Maandprogramma Wiemersheerd

Het maandprogramma van Wiemersheerd is ook de komende maand weer goed gevuld. In april zijn er verschillende feestdagen waar extra aandacht aan wordt besteed. Maar natuurlijk zijn er ook de standaard activiteiten waar u meer dan welkom bent, ook als gast.

Maandag 3 april hebben we Tjaard Wals uitgenodigd om samen met ons liedjes te zingen. Tjaard speelt op zijn Accordeon en wij kunnen dan meezingen. We hebben een aantal mappen waarin de teksten van de liedjes staan maar, de meeste liedjes zult u wel uit uw hoofd kennen.

Op woensdag 5 april komt Deja Vu bij ons. Dit is een groep mensen die oude mode presenteert. Tijdens deze presentatie wordt er gezongen en worden er verhalen verteld over deze mode. Alles wordt ondersteund met pianomuziek.

Op donderdag 13 april hebben we vanaf 17.00 uur een Paasmaal. Dit is een luxe broodmaaltijd. Deze is ook voor gasten. De kosten voor gasten is €7,50. Zie voor verdere informatie en opgave de poster in het maandprogramma.

Op vrijdag 14 april kunt u Neut’n Schait’n in de huiskamer van Loppersum. Het Neut’n Schait’n is tijdens en na de koffie en duurt tot de middag. U hoeft zich hiervoor niet op te geven. Er zijn natuurlijk leuke toepasselijke prijsjes. De bakken blijven tot na Pasen staan. Dus als u met Pasen met familie nog wilt Neut’n Schait’n dan kan en mag dat.

Natuurlijk komt ook dit jaar weer het Oranjecomité naar Wiemersheerd om een gezellige avond voor ouderen te organiseren. Dit is op donderdag 20 april vanaf 19.00 uur is de zaal geopend. Vanaf 19.30 uur zullen de activiteiten starten. Deze avond zullen de Lopster Stormvogels voor u optreden. Ook aan het eind van de avond zal het Oranjebitter niet ontbreken. Deze avond is er geen Bingo.

Op 22 april heeft het Oranjecomité een kinderoptocht voor versierde fietsen en karren. Deze optocht komt ook voor Wiemersheerd langs, de optocht start om 14.05 uur en zal binnen een kwartier/half uur langs Wiemersheerd gaan. Voor wie het leuk vindt: ga lekker naar buiten en geniet van de vrolijke, gezellige optocht.

Do 27 april is het Koningsdag. Er is dan een grote Vrijmarkt door Loppersum. We hopen op prachtig weer zodat u kunt genieten van deze gezellige dag. Op ons mooie terras.