Maandprogramma Wiemersheerd in mei

Het maandprogramma van Wiemersheerd is ook de komende maand weer goed gevuld. Er worden de hele maand weer verschillende activiteiten georganiseerd waar u meer dan welkom bent, ook als gast.

Wat hebben we een fijne maand April gehad. Tjaard Wals is geweest en heeft op zijn accordeon ons ondersteund met oude schoolliedjes en andere Nederlandse liedjes. Hij komt in Mei weer, omdat het zo’n succes was.

Deja Vu is ook bij ons geweest wat een prachtige kostuums en mooie jurken. We zijn echt op reis geweest met de oude mode. Het was een heerlijke avond.

Daarnaast hebben we met elkaar Pasen gevierd, De Paasbroodmaaltijd, Paasbakjes maken en Neut’n Schait’n het waren stuk voor stuk geslaagde activiteiten.

De Oranje avond moet nog komen wanneer ik dit schrijf maar ik verwacht dat het als van ouds een onvergeetelijke en gezellige avond wordt.

Deze maand staan er ook weer voldoende activiteiten op het maandprogramma.

We hebben deze maand een nieuwe activiteit. In samenwerking met de zorgcooperatie willen we Jeu de Boules weer een nieuw leven in blazen. Vanaf woensdag 3 mei om 9.45 uur gaan we van start. We beginnen in de Huiskamer van Loppersum met een kopje koffie. Daarna zullen we met elkaar naar de Jeu de Boules baan gaan gelegen naast Wiemersheerd. Dus heeft u zin om te Jeu de Boulen geef dit door aan Marjolijn of kom op 3 Mei naar de Huiskamer.

Op donderdag 11 Mei is er de gezellige middag van de vrouwenraad. Dit jaar heeft de vrouwenraad uitgenodigd, de Kiepkerel Johan Wynenga. Samen met zijn vrouw Gré en Speulman Tjaard Wals brengt hij de Kiepkerel tot leven.

Op donderdag 18 mei organiseren we een Italiaans Buffet. Heerlijk Italiaans eten en vooral proeven. We eten om 12.00 uur. Voor gasten zijn de kosten €8,35 per persoon. Zie voor verdere informatie, de poster.

Ons eerste reisje van dit seizoen komt er aan. We gaan op Woensdag 24 Mei een Visje eten in Termunten. Zie voor verdere informatie de Poster.

In de maand mei bestaat Kapsalon Wiemersheerd 5 jaar. Wij feliciteren Silvia Meijering met dit Lustrum. Voor deze maand heeft ze een speciale aanbieding. Zie Mededelingen.

Helaas heeft de bloemenman Theo Spijker ons verlaten. Op 19 April was zijn laatste dag hier in Wiemersheerd. Voor Theo was het niet rendabel om hier te komen.