27 mei: Bazar SC Loppersum

Zaterdag 27 mei is het weer zover: de bazar van SC Loppersum, gehouden in de voetbalkantine aan de Bosweg. Het belooft weer een hele gezellige avond te worden vol met leuke spelletjes en mooie prijzen.

Om 18:30 uur wordt er afgetrapt met de kinderbazar. Alle kinderen van de voetbalvereniging, vriendjes/vriendinnetjes, broertjes/zusjes en alle andere kinderen uit Loppersum en omstreken zijn van harte welkom om een aantal gezellig spelletjes te komen spelen in de voetbalkantine van SC Loppersum.

Er zal gebibberd worden bij de bibberspiraal, er zal een sjoelkampioen worden gekozen, er wordt geoefend met de traptechniek tijdens het gaten schieten, er kan worden gegrabbeld, er wordt met ballen gegooid, er kunnen ballen worden gevangen bij het voetbal vangspel & natuurlijk is er ook wat lekkers voor iedereen.

De tweede helft zal beginnen om 20:30 uur. Volwassenen kunnen spijker slaan, darten & nog veel meer.

Uiteraard is ook het Rad van Avontuur de gehele avond aanwezig waarbij mooie prijzen kunnen worden gewonnen. De prijzen zijn voor het overgrote deel beschikbaar gesteld door de middenstand van Loppersum en de sponsoren van SC Loppersum. Ook kunnen er de hele avond door enveloppen worden getrokken waarbij eveneens leuke prijzen zijn te winnen.

Neem iedereen die je kent mee op zaterdag 27 mei naar de voetbalkantine van SC Loppersum (Bosweg 27)! Iedereen is welkom!